Quapi

Quapi als woord bestaat helemaal niet in het Spaans. Het is een afgeleide van guapo. En dat betekent weer lekker ding of knapperd. Dit is kenmerkend voor de stijl van de kinderkleding van Quapi. Altijd grappig en in voor een twist. Iedere collectie zal je je verbazen over de uitgesproken prints en modellen die op de een of andere manier toch weer prima te combineren zijn voor je eigen kleine fashionista. Je kan met geen mogelijkheid het merk saai noemen, eerder het tegenovergestelde. Dit merk zal je altijd versteld doen staan, veel meer als de reguliere alom bekende kinderkleding merken.

Quapi is zeer betaalbaar, maar heeft een high end uitstraling. Het merk is wel dermate onderscheidend en opvallend dat het wel moet aansluiten bij de wensen van de moeder en het kind die zich comfortabel moet voelen in deze kleding. Het kan zomaar zijn dat je niet wil opvallen en wil opgaan in de menigte, dan is dit merk niet geschikt. De items uit de collectie van Quapi gaan ook jaren mee en kan worden door gedragen door de aankomende broers of zussen van de eerste gelukkige.

De collecties volgen elkaar niet zo snel op als de reguliere merken, maar voldoende om aan de vraag te voldoen. Wees er wel snel bij want het merk is zoals aangegeven bijzonder populair. Er zijn kinderen die volledig worden gekleed door dit merk, waarbij er niet wordt gecombineerd met andere items. Toch is dit uiteraard wel mogelijk. Hou er rekening mee dat Quapi geen basic kinderkleding merk is, maar echt alleen eyecatchers lanceert. Het is een bijzonder merk, waar er niet veel van zijn. Mocht je openstaan voor echt wat anders dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Neem van ons maar aan dat het de moeite waard is eens een kijkje te gaan nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *