Soorten extensions

Ben je al een tijd op zoek naar haarextensions op het internet? Dan is je vast wel opgevallen dat er verschillende soorten zijn met ieder een eigen prijskaartje. Maar welke haarextensions kun je nu het beste kopen. Naar onze mening zijn de clip in extensions van Remy het beste.

Remy haarextensions

Remy haarextensions kenmerken zich door het feit dat ze van menselijk haar zijn gemaakt. Dit betekent dus dat je het haar als je eigen haar kunt behandelen. Je kunt het krullen, stijlen en wassen zonder dat je de extensions beschadigt. Dit is voor veel mensen de reden waarom ze kiezen voor deze extensions. Verder is het verschil vaak wel te zien tussen extensions van echt mensen haar en extensions die gemaakt zijn van andere producten dan menselijk haar.

Om ervoor te zorgen dat de haarextensions minder snel klitten worden de haren vaak in een staart afgeknipt. De haarschubben staan dan dezelfde kant op en daardoor gaan ze minder snel klitten en zijn ze een stuk zachter. Als je het haar op andere manieren af zou knippen, moet je de haren in een zuurbed leggen zodat de schubben verwijderd worden. Ook worden de haren zacht en klitloos.

Clip in extensions zijn over het algemeen aan te raden, aangezien deze makkelijk te bevestigen en vaak een stuk goedkoper zijn dan andere extensions die op andere manieren bevestigd moeten worden.

Haarextensions kopen

Er zijn verschillende adressen te vinden waar je haarextensions kunt kopen, maar ze hebben niet allemaal een even goede service. Een winkel die wij zeker aanraden is Oxyextensoins, deze winkel richt zich vooral op de clip in extensions van Remy vanwege de goede kwaliteit-prijs verhouding. Als je deze webwinkel wilt bezoeken Klik hier en profiteer van de goede service. Je kunt hier altijd met vragen of advies terecht, er is altijd wel een medewerker die met je mee wilt denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *